Bevorder je afvalresultaten met een activity tracker!

Veel mensen vinden het moeilijk om zichzelf te motiveren om regelmatig te bewegen. Uitvluchten als een stressvol gezinsleven of een drukke baan horen voortaan tot het verleden. Want ook tijdens drukke dagen, zijn er verschillende manieren om in je dagelijks leven actiever te zijn. Van lichaamsbeweging krijg je niet alleen een goed humeur, maar je verdient er ook nog eens Active SmartPoints waarden mee. Deze SmartPoints waarden worden toegevoegd aan je SmartPoints budget en kan je inwisselen voor eten of drinken. Doe je dat niet, dan val je nog beter af.

Dus je hebt er alle baat bij om meer te bewegen. Een activity tracker kan je hierbij helpen. Dit apparaat houdt je lichaamsbeweging bij, geeft je vorderingen aan en berekent ook hoeveel calorieën je hebt verbrand. Je kan de activity tracker eenvoudig verbinden met jouw Weight Watchers programma. Zo berekent het systeem automatisch jouw verdiende Active SmartPoints® waarden en worden alle gegevens in je dagboek gezet. Handig, toch?

Lees ook: Meestgestelde vragen over activity trackers.

 


 

Mensen met een activity tracker bewegen meer

Weight Watchers Fitbit Flex

 

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat mensen met een activity tracker meer bewegen. Simpelweg omdat het apparaat motiveert om meer in beweging te komen. Zo kan je uitdagingen aangaan met vrienden, doelen stellen en leuke badges verdienen als je die hebt bereikt. Zie de activity tracer dus als jouw personal trainer die je aanmoedigt om meer in beweging te komen. Jij kiest wel de sport die het beste bij je past of die jij het leukste vindt om te doen. Wandelen, fitness of fietsen, de activity tracker houdt het allemaal overzichtelijk voor je bij.

 

Weight Watchers

Combi Pas

Flexibel genieten: onbeperkt cursusbezoek en handige online tools

Word nu lid en maak gebruik van onze tools

Weight Watchers

Online

Slank af met behulp van online tools en de App
 

Start nu voor 0 € voor de eerste maand
CURSUS, ONLINE OF EEN COMBINATIE VAN BEIDE?
Ontdek welke manier het beste bij jou past
Weight Watchers Wereldwijd - Gebruiksvoorwaarden - Lidmaatschapsovereenkomst - Privacy Policy

Het SmartPoints® plan en de hieraan gerelateerde inhoud van de website zijn eigendom van Weight Watchers International, Inc. en wordt enkel ter beschikking gesteld aan abonnees van Weight Watchers voor persoonlijk gebruik om gewicht te verliezen en op gewicht te blijven. Enig ander gebruik, inclusief maar niet beperkt tot kopiëren of verspreiding in enige andere mediavorm is ten strengste verboden. WEIGHT WATCHERS, SmartPoints en het SmartPoints logo zijn geregistreerde handelsmerken van Weight Watchers International, Inc. en worden onder licentie gebruikt door Weight Watchers Belgium N.V., Justus Lipsiusstraat 25, 1040 Brussels, Belgium, 0454.673.246
© 2015 Weight Watchers International, Inc. © 2015 WeightWatchers.com, Inc. Alle rechten voorbehouden.


WEIGHT WATCHERS, SmartPoints et le logo SmartPoints sont des marques déposées de Weight Watchers International, Inc. Ces marques déposées sont concédées en licence à Weight Watchers Belgium S.A., Justus Lipsiusstraat 25, 1040 Bruxelles, Belgium, 0454.673.246
© 2015 Weight Watchers International, Inc. © 2015 WeightWatchers.com, Inc. Tous droits réservés.